Източник и снимка: Канал 3Илиана Беновска захапа за пореден път Румен

...
Източник и снимка: Канал 3Илиана Беновска захапа за пореден път Румен
Коментари Харесай

Журналистката Беновска попиля Румен Радев и Бойко Борисов. Гневът й стигна дотам, че

Източник и фотография: Канал 3

Илиана Беновска захапа за следващ път Румен Радев и Бойко Борисов, този път поради кървавия атентат в Нова Зеландия.

Ето какво заяви Беновска:

" Светът беше покъртен от избиването на почтени хора и даже деца в джамията Ал-Нуур в град Крайстчърч в Нова Зеландия. Извършителят Брентън Тарант се оказа 28-годишен фитнес инструктор, който, забележете, напуща работа и обикаля Европа и Азия, като отделя особено внимание на Балканите и, забележете, на България.  Кой го " въодушеви " за това изследване - историческата му просветеност, сигурно, не е налице. И кой го финансира – заплатата му, сигурно, не покрива този воаяж? И кой го стимулира да стане безчовечен всеобщ палач?

Вероятно, г-да Радев и Борисов, сте обърнали внимание на гневната реакция на президента на Турция Реджеп Ердоган , че отношение към исляма ескалира към всеобщо изтребване. " Атентатът, очевидно, е дълго планувано и стимулирано деяние. Това не може да се подмине единствено като спонтанна офанзива. Разбирането, което въплъщава този палач е взело за цел нашата страна, нашата нация и персонално мен, ясно се вижда по какъв начин това схващане заразява като раково образувание и западните общества " - безапелационен беше Ердоган.

Най-важното за България е кой и за какво " поръча " България?  Кой поръча надписи на кирилица на оръжията на причинителя за боевете при връх Шипка през 1877 година, борбата при Булаир 1913 година, имената на Константин II Асен и Фружин - синове на българските царе Иван Срацимир и Иван Шишман, останали в историята като уредниците на първото въстание против османските нашественици след завладяването на България?

Най-важното за България, през днешния ден, е Ердоган да не погази, в гнева си, съглашението с Борисов и да пусне бежанците към Европа. Защото България ще бъде, безусловно, прегазена.

За това запитвам: Г-да Радев и Борисов, имате ли научно-разузнавателен изчерпателен екип да разкрие геополитическия гарант на България против Турция в Нова Зеландия?

Аз съм Беновска. И запитвам. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР